POLITYKA

PRYWATNOŚCI

Polityka ochrony i przetwarzania danych w firmie F.H.U. “KUREK” Konrad Kurek

Polityka prywatności

Zasady ochrony i przetwarzania danych w naszej firmie

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony Państwa danych osobowych w F.H.U. “KUREK” Konrad Kurek

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma F.H.U. “KUREK” Konrad Kurek, adres siedziby: ul. Nad Potokiem 8, 30-830 Kraków, NIP: 6791910841, REGON: 120414094, telefon: +48 12 222 90 90, e-mail: biuro@kurek.com.pl

Odbiorcą Państwa danych osobowych są pracownicy firmy F.H.U. “KUREK” Konrad Kurek, dostawcy usług hostingowych, dostawcy narzędzi wspierających obsługę klienta oraz dostawcy systemów księgowych;

Państwa dane osobowe są przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Państwa zgody w oparciu o prawnie uzasadniony interes F.H.U. “KUREK” Konrad Kurek na podstawie Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych oraz na podstawie i zgodnie z wymogami ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, oraz w celu realizacji umowy.

Nie ingerujemy nadmiernie w Państwa prywatność, a nasze działania nie wywołają żadnych istotnych skutków, w tym prawnych. Możemy jednak profilować Państwa preferencje i zainteresowania, by lepiej dopasować komunikację. Będzie się to odbywało na podstawie danych z naszych systemów oraz danych zbieranych automatycznie za pośrednictwem plików cookie na naszych stronach internetowych w oparciu o prawnie uzasadniony interes;

Państwa dane osobowe będą bezpiecznie przechowywane do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych;

Mają Państwo prawo do żądania od administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, zaprzestania przetwarzania, swobodnego ich przenoszenia oraz wniesienia sprzeciwu;

Mają Państwo prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego;

Podanie Państwa danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania i realizacji umowy. Niepodanie tych danych uniemożliwia nam kontakt z Państwem.

Polityka plików cookies

Czym są pliki „cookies”?

Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do czego używamy plików „cookies”?

Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

Jakich plików „cookies” używamy?

Stosowane są dwa rodzaje plików „cookies” – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.

Zarządzanie „ciasteczkami”

Większość używanych przeglądarek na nośnikach, domyślnie akceptuje pliki „cookies”. Jeśli chcesz zmienić te domyślne ustawienia, możesz to zrobić za pomocą ustawień w przeglądarce. Ograniczenie stosowania plików „cookies” może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.

Jak wyłączyć pliki cookie w przeglądarce?

Przeglądarka Opera
Przeglądarka Firefox
Przeglądarka Chrome
Przeglądarka Internet Explorer
Przeglądarka Safari
Przeglądarka Microsoft Edge

Skontaktuj się z nami
Posiadamy wieloletnie doświadczenia w zakresie prowadzenia prac hydraulicznych i instalatorskich.
Nasz adres
F.H.U."KUREK" Konrad Kurek
ul. Nad Potokiem 8
30-830 Kraków
Dane kontaktowe
e-mail: biuro@kurek.com.pl
tel. 12 222 90 90
kom.: 607 206 216
Godziny otwarcia
Poniedziałek - Piątek: 08:00 - 17:00
Sobota: zamknięte
Niedziela: zamknięte
12 222 90 90
error: Tekst objęty prawami autorskimi.